Tuotteet ja Palvelut

 Alla näet otoksen meiltä löytyvistä merkeistä. Liikkeestämme löydät näiden merkkien lisäksi myös muita tuotteita kuten hopeisia ja kultaisia korvakoruja, sormuksia, rannekoruja,kaulakoruja, kihla- ja vihkisormuksia sekä lahjatavaroita.

Jos et löydä haluamaasi tuotetta liikkeestämme, tilaamme sen mielellämme!

Tahdomme palvella Teitä parhaamme mukaan.


Kalevala Koru

Kalevala Korun missiona on luoda iloa ja mielihyvää ihmisten arkeen ja juhlaan toteuttamalla kestäviä arvoja. Kalevala Koru on yhdessä henkilöstön kanssa määritellyt toimintaa ohjaaviksi arvoiksi vastuun, avoimuuden, kannattavuuden ja arvostuksen.


Lumoava

Lumoava tuo yhteen suomalaisen muotoilun ja koruvalmistuksen. Jokainen luomus on puhdasta kauneutta, suurella sydämellä valmistettua todellista taidetta.

Citizen

Citizen tunnetaan yhtenä maailman johtavana kellomerkkinä ja koneiston valmistajana. Yli 80-vuotisen uransa aikana Citizen on kehittänyt kellomarkkinoille useita teknologisia ratkaisuja, kuten Eco-Drive, Radio Control sekä Satellite Wave.

Kello ja Kulta Wiisari on Citizenin Gold-tason jälleenmyyjä ja meidän kauttamme saat kaikkia Suomessa myytäviä Citizenin malleja. Ostamalla Citizen kellosi valtuutetulta jälleenmyyjältä varmistat kellon asianmukaisen huollon tarvittaessa, sekä virallisen takuun kellollesi.

Leijona rannekellot

Meiltä löydät Leijonan naisten, miesten ja lasten rannekellot! Jos haluaamasi mallia ei löydy liikkeestämme, tilaamme sen mielellämme Sinulle!

Leijona taskukellot

Daniel Wellington rannekellot

Tommy Hilfiger rannekellot

Beat of love timanttisormukset

Beat of loven sormuksissa, voit itse vaikuttaa timanttien kokoon, rungon materiaaliin, muotoon, leveyteen, sekä timanttien istutukseen! Tule käymään ja suunnitellaan Sinulle unelmiesi sormus.

Ilkka Marttiini Teräs sormukset 

Sorea hopea korut

Miesten teräskorut

Rhythm kodinkellot

Rhythmiltä löydät seinäkellot, pöytäkellot ja herätyskellot. 

Pöytähopeat 

Muumi korut

Muumi seinä- ja rannekellot

Kastelahjat

Jalometallien puhdistustuotteet 

Pokaalit ja mitalit

Marttiini

 puukotKultasepän palvelut

Kellosepän palvelut