KELLOHUOLTO


Kellojen huoltaminen

Teemme kellojen huoltoja aina rannekelloista lattiakelloihin, sekä kaikkea niiden väliltä. Meillä onnistuvat paristonvaihdot yleensä jo odottaessa.

Jokaisesta huoltotyöstä saat aina tarkan kustannusarvion. Teemme kellosi huollosta myös huoltotodistuksen ja huoltomme saavat vuoden huoltotakuun. Liikkeessä Teitä palvelee kaksi kelloseppää ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.

Tilaamalla kellokuoren voitte lähettää rannekellonne meille veloituksetta huoltoarvioon.

 Tilaamalla kellokuoren, voitte lähettää rannekellonne meille huoltoarvioon ilman postituskuluja. Kellokuoren tilattuanne, lähetämme teille palautuskuoren jossa voitte lähettää kellonne helposti meille huoltoarviota ja huoltoa varten. Kellokuoren tilaaminen ei maksa Teille mitään!

 Jos jostain syystä ette halua teetättää huoltoa, maksaa huoltoarvion tekeminen Teille vain 20€. Kellon jäädessä huoltoon, emme veloita arvion tekemistä. Huollon valmistuttua lähetämme rannekellonne takaisin Teille ilman postituskuluja.  

Tilaa kellokuori www.kellojakultawiisari.com/kellokuori

Kelloseppämme tekevät pohjoisen keski-Suomen alueella myös kotikäyntejä ja voimme tarvittaessa noutaa kellonne huollettavaksi.

Olethan meihin yhteydessä jos voimme olla avuksi. Palvelemme mielellämme.

kkwiisari@co.inet

014 571 460

 


Kellohuolto hinnasto

Seinäkello

Seinäkellon huolto, kun kyseessä on lyövä seinäkello.

alkaen 250€

Punttikello

Punttikellon huolto, kun kyseessä on seinäkellomallinen punttikello.

alkaen 300€

Rannekello 

Manuaali/ Nuppivetoinen rannekello.

alkaen 170€

Rannekello

Automaatti.

alkaen 250€

Rannekello

Mekaaninen kronografi.

alkaen 350€

Rannekello kvartsi ( paristokello )


alkaen 150€

Pariston vaihto


alkaen   10€


Huomioithan, että hinnat ovat alkaen hintoja ja todellinen huoltohinta voidaan varmistaa vasta kellolle tehdyn huoltoarvion yhteydessä. Alkaen hinnat eivät sisällä osia. 

Voit olla meihin yhteydessä liittyen kysymyksiin omista vintage-kelloistasi. Vastaamme parhaan tietotaitomme mukaan kaikkiin kysymyksiin liittyen kellon ikään, historiaan laatuluokkaan jne. , mutta otathan huomioon, että emme anna kelloille hinta-arvioita jälleenmyynti tarkoituksissa. 

       Lue lisää kellohuollosta alta!

Mitä kellohuolto sisältää ja kuinka se etenee?
Korjaustyön vastaanotto
Korjausarvio, sekä kustannusarvio.  

                                                                 -Vikojen selvittäminen, varaosatarpeen ja varaosien saatavuuden selvittäminen, kustannusarvion teko, yhteydenotto asiakkaaseen

-Korjausluvan saaminen jälkeen;           Osien tilaaminen, kellon koneiston purku kuorista, kuoren ja lasikkeen pesu ja kunnostus, koneiston purku, (esipesu), alustava osien läpikäynti ja tarkistus, tarvittavat korjaukset, koneiston osien pesu, osien lopullinen kunto- ja puhtaustarkistus, koneiston kasaaminen ja öljyäminen, käynnin tarkistus ja alustava rukkaus, taulun ja osoittimien mahdollinen kunnostus ja kiinnitys, koneiston asetus kuoriin, tiivisteisiin ja nuppiin mahdollisesti liittyvät korjaukset, käynnin tarkistus eri asennoissa ja rukkaus
(Mekaaninen kello käy eri asennoissa eri tavalla. Tässä vaiheessa etsitään paras kompromissi rukkauksen suhteen, jotta kello kävisi käytössä mahdollisimman hyvin.) 

Koekäyttö, käynnin ja käyntivaran seuranta ja mahdolliset siitä seuraavat korjaukset, työn dokumentointi, huolto-todistuksen ja huolto-takuun teko, yhteydenotto asiakkaaseen ja kellon luovutus asiakkaalle.