Wiisarin ensimmäinen blogi, esillä Lumoavan vihki- ja kihlamallisto.

19.04.2021

Moikka! Onpa kiva kun olet löytänyt tiesi meidän liikkeen sivuille ja eritoten meidän blogiin! :) Täällä kirjoittelee Wiisarin toinen kelloseppä Paula. Tässä blogissa pyritään kirjoittelemaan meidän tuote uutuuksista ja liikkeen kuulumisista. Kellohuolloista blogia pitää meidän toinen kelloseppä Pauli ja Kellosepän Lokikirjaa pääset lukemaan Kellosepän Lokikirja-blogi

Tänään muutama sananen meille juuri saapuneesta Lumoavan häämallistosta. Mallisto pitää sisällään kattavan valikoiman vihki- ja kihlasormuksia. Vihki- tai kihlasormuksen osto on aina erityinen prosessi ja pyritään palvelemaan meidän asiakkaat aina parhaamme mukaan. Lumoavan mallisto on raikkaalla tavalla erilainen ja kaunis kokoelma sormus vaihtoehtoja aina leveistä ja näyttävistä malleista siroihin malleihin. Lumoavan mallisto valmistetaan Kuopiossa eli meidän näkövinkkelistä lähituotantona. On mukava suosia kotimaista ja pyritäänkin ottamaan valikoimiin kotimaisia vaihtoehtoja aina kun pystytään. 

Suurimman osan malleista saa kelta-, valko, ja punakultaisena. Sormukset tehdään tilauksesta joten kannattaa varata hieman aikaa, jotta sormus ehditään tehtaalla tekemään juuri sinua varten.  Sormusten hinnan tarkastamme aina sormusta tilattaessa jotta saamme sinulle mahdollisimman kilpailukykyisen hinnan. Ethän epäröi pyytää meiltä tarjousta. Kivinä sormuksissa loistavat timantit. Meille voit varata myös aikoja jos haluat tulla kokeilemaan malleja kaikessa rauhassa aukioloaikojemme ulkopuolella. Ole meihin yhteydessä yhteydenottolomakkeemme tai esimerkiksi sähköpostin kkwiisari@co.inet.fi kautta. Toivottavasti tavataan Wiisarissa! :)