WIISARIN BLOGI

Tervetuloa lukemaan Wiisarin blogia! Päivittelemme blogiin liikkeen tapahtumia, uutuus tuotteita ja muuta mukavaa sisältöä. Nähdään Wiisarissa!

Syksyisenä viikonloppuna on mainio hetki alkaa suunnitella lähestyvän Isänpäivän ja joulun lahjoja. Käy lukemassa alta löytyvästä linkistä rakastetuimmat kello- ja korulahjat!

Iloksemme voimme ilmoittaa, että Wiisarin valikoimiin on saatu uusi upea ja mikä mukavinta, Suomessa valmistettu korusarja! Näin merkin perustaja Martina kertoo koruistaan omilla nettisivuillaan:

Lumoavan ihana kuvasto on jälleen ilmestynyt! Kaikkia Lumoavan kevät kuvaston kaikkia tuotteita saat tilattua Wiisarista. Kaiverramme ja paketoimme tuotteet enemmän kuin mielellämme, olethan meihin yhteydessä esimerkiksi yhteydenotto lomakkeemme kautta tai soittamalla liikkeeseemme 014 571 460.

Super suositun Bofori mallin ”pikkuveli” Blägä on saapunut Wiisariin!
Blägä toimii huolettomalla quartz-koneistolla ja on Boforia hieman kuoreltaan ohuempi.
Blägä on saatavilla samoilla kuoren ja taulun väreillä kuin Boforikin;
punakulta/vihreä taulu 129€
teräs/sininen taulu 119€
teräs/musta taulu 119€
Boforista poiketen Blägän taululta löytyy...

Moikka! Onpa kiva kun olet löytänyt tiesi meidän liikkeen sivuille ja eritoten meidän blogiin! :) Täällä kirjoittelee Wiisarin toinen kelloseppä Paula. Tässä blogissa pyritään kirjoittelemaan meidän tuote uutuuksista ja liikkeen kuulumisista. Kellohuolloista blogia pitää meidän toinen kelloseppä Pauli ja Kellosepän Lokikirjaa pääset lukemaan ...