KALEVALA UUTUUDET


Kaiho kaulakoru

Kaulakoru näyttävien korujen ystäville. Korun veistokselliset, kauniisti kuvioidut hopeaelementit ovat saaneet innoituksensa vanhasta valokuvakehyksestä. Kaulakorussa on valmiiksi mukana kahdesta elementistä koostuva lukollinen kappale (pituus noin 5 cm), jonka irrottamalla saat kaulakorusta lyhyemmän.Piirongin päällä vanha kuva kehyksissään  Avaa sieluni ikkunan Katson ja näen ja muistan Kaiken mikä oli ja mikä ei koskaan ollut Ja mikä on nyt, on pian haikea muisto menneestä Samalla näen kaiken minkä toivon tulevaksi Kaipuu ja odotus, ajan virrassa Ilta hämärtyy, kuva katoaa Sieluni ikkuna jää auki

830.00 €

Kaiho korvakoru

Korvakorun veistoksellinen, kauniisti kuvioitu hopeaelementti on saanut innoituksensa vanhasta valokuvakehyksestä. Valo välkehtii tässä upeasti suunnitellussa korvakorussa todella kauniisti. Hopeakoukku on juotettu riipusosaan kiinni.

200.00 €

Paratiisi-riipus pronssi

Vanhan klassikon uusi tulkinta. Holvikaaren muotoisesta kauniisti kuvioidusta riipusosasta riippuu kuusi rinnakkaista ankkuriketjua. Riipusosan molemmat puolet on kuvioitu. Pitkää kaulaketjua voit käyttää myös kaksin kerroin jolloin ketju on lyhyempi. Papukaijalukko. Säädettävä pituus 80/70cm. 

140.00 €

Kultarailo-kaulakoru

Kaulakoru kaikille Björn Weckströmin ja pohjoisesta luonnosta innoituksensa saaneen korutaiteen ystäville. Viileän mattahohtoisesta hopeasta tehtyä Kultarailo-kaulakorua koristaa 14 karaatin kullasta valettu yksityiskohta, kuin luonnon muovaama kultahippu. Björn Weckströmin 85-vuotisjuhlavuoden 2020 aikana valmistettaviin Kultarailo-kaulakoruihin kaiverretaan Björn Weckströmin signeeraus. Säädettävä pituus 45/42 cm. Koukkulukko.

1,100.00 €

Kultarailo-korvakorut

Korvakorut kaikille Björn Weckströmin ja pohjoisesta luonnosta innoituksensa saaneen korutaiteen ystäville. Viileän mattahohtoisesta hopeasta tehtyjä Kultarailo-korvakoruja koristavat 14 karaatin kullasta valetut yksityiskohdat, kuin luonnon muovaamat kultahiput. Björn Weckströmin 85-vuotisjuhlavuoden 2020 aikana valmistettaviin Kultarailo-korvakoruihin kaiverretaan taiteilijan nimikirjaimet.

900.00 €

Kultarailo-rannekoru

Rannekoru kaikille Björn Weckströmin ja pohjoisesta luonnosta innoituksensa saaneen korutaiteen ystäville. Viileän mattahohtoisesta hopeasta tehtyä Kultarailo-rannekorua koristavat 14 karaatin kullasta valetut yksityiskohdat, kuin luonnon muovaamat kultahiput. Björn Weckströmin 85-vuotisjuhlavuoden 2020 aikana valmistettaviin Kultarailo-rannekoruihin kaiverretaan taiteilijan signeeraus. Tämä rannekoru on saatavissa kahdessa pituudessa, pituus ei ole säädettävissä.

3,200.00 €

Kaaria-rannekoru

Kullanhohtoisesta kirkkaasta pronssista tehty näyttävä mutta kevyt rannekoru. Käytä rannekorua niin arjen piristyksenä kuin juhlapuvun katseenvangitsijana. Papukaijalukko. Säädettävä pituus 17,5-19,5 cm.

140.00 €

Kaaria-korvakorut

Kullanhohtoisesta kirkkaasta pronssista tehdyt korvakorut tappikiinnityksellä. Näyttävät mutta ihastuttavan kevyet korvakorut tilanteeseen kuin tilanteeseen.

100.00 €

Kaaria-kaulakoru

Kullanhohtoisesta kirkkaasta pronssista tehtyä näyttävää mutta kevyttä kaulakorua koristaa kotimainen mintunvihreä lasihelmi. Riipusosan profiili on etupuolelta aavistuksen kupera, toiselta puolelta kovera. Riipusosan molemmat puolet on kuvioitu, joten voit käyttää korua kumminpäin haluat. Valmistajaleima KK erillisessä leimalenkissä lukon vieressä. Papukaijalukko. Säädettävä pituus 50/45 cm.

110.00 €

Paratiisi-riipus hopea

Vanhan klassikon uusi tulkinta. Holvikaaren muotoisesta kauniisti kuvioidusta riipusosasta riippuu kuusi rinnakkaista ankkuriketjua. Riipusosan molemmat puolet on kuvioitu. Pitkää kaulaketjua voit käyttää myös kaksin kerroin. Papukaijalukko. Säädettävä pituus 80/70cm. 

190.00 €

Roosa nauha 2020 -riipus

Hopeariipuksen pitsimäisen koristekuvion keskellä välkehtii vaaleanpunainen kuutiollinen zirkonia. Sirossa ovaalipapuketjussa säädettävä pituus 42/45cm. Papukaijalukko.

150.00 €

Paratiisi-korvakorut hopea

Vanhan kalssikon uusi tulkinta. Korvakorun holvikaaren muotoisesta kauniisti kuvioidusta riipusosasta riippuu kuusi pitkää rinnakkaista ankkuriketjua. Riipusosan nurja puoli on sileä. 

140.00 €

Roosa nauha 2020 -korvakorut

Hopeakorvakorun pitsimäisen koristekuvion keskellä välkehtii vaaleanpunainen kuutiollinen zirkonia. Tappi kiinnitys, rajoitettu erä. Jokaisesta myydystä korusta Kalevala lahjoittaa 10€ Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen. 

170.00 €