KALEVALA UUTUUDET


Louhetar rannekoru pronssi

Lämpimästi hohtavasta pronssista tehdyn Louhetar-rannekorun nauhapunoskoristeita yhdistää neljä papuketjua. Koristeosat toimivat rannekorun lukitusmekanismina. Louhetar-rannekorua valmistetaan kahdessa pituudessa, pituus ei ole säädettävä. Rannekorua on saatavilla kahdessa mitassa 18,5 tai 20cm , mainitsethan kumman mitan haluat tilauksen lisätiedot osiossa.

160,00 €

Louhetar kaulakoru 47cm

Lämpimästi hohtavasta pronssista tehdyn Louhetar-kaulakorun nauhapunoskoristeita yhdistää neljä papuketjua. Nauhapunoskoristeet toimivat kaulakorun lukitusmekanismina, ja voit muunnella korun ilmettä lukitsemalla koristeet niskan taakse, eteen kaulalle tai sivulle. Pituus 47 cm, pituus ei ole säädettävä. Saatavissa myös trendikäs kaulaa myötäilevä choker-pituus 40,5 cm.

210,00 €

Louhetar kaulakoru 40,5cm

Lämpimästi hohtavasta pronssista tehdyn Louhetar-kaulakorun nauhapunoskoristeita yhdistää neljä papuketjua. Nauhapunoskoristeet toimivat kaulakorun lukitusmekanismina, ja voit muunnella korun ilmettä lukitsemalla koristeet niskan taakse, eteen kaulalle tai sivulle. Pituus 40,5 cm, pituus ei ole säädettävä. Saatavissa myös pidempi versio (47 cm).

210,00 €

Louhetar korvakorut pronssi pieni

Lämpimästi hohtavasta pronssista tehtyjen Louhetar-korvakorujen nauhapunoskoristeet ovat saaneet innoituksensa esiäitiemme rautakaudella kantamista koruista. Tappikiinnitys, tappi ja taustanasta hopeaa. Korvakorut eivät ole toistensa peilikuvat. Saatavissa myös kookkaampi versio.

130,00 €

Louhetar korvakorut pronssi iso

Louhetar-korvakorujen nauhapunoskoristeet ovat saaneet innoituksensa esiäitiemme rautakaudella kantamista koruista. Lämpimästi hohtavasta pronssista tehdyt näyttävät korvakorut eivät jää keneltäkään huomaamatta. Korvakorut ovat taustapuolelta ontot ja siten kevyet käyttää. Tappikiinnitys, tappi ja taustanasta hopeaa. Korvakorut eivät ole toistensa peilikuvat. Saatavissa myös pienempi versio.

190,00 €

Kaiho rannekoru

Kaiho-rannekorun veistokselliset, kauniisti kuvioidut osat ovat saaneet innoituksensa vanhasta valokuvakehyksestä. Pituus 19cm, saatavana myös 17cm pituisena, olethan yhteydessä meihin jos haluat rannekorun 17cm mittaisena. 

590,00 €

Valoisa pienin kaulakoru hopea

Pieni koru täynnä iloa ja valoa. Kauniisti välkehtivä kirkkaasta hopeasta tehty Valoisa-riipus ilahduttaa kaikkia minimalististen korujen ystäviä. Ovaalipapuketjussa säädettävä pituus 45/42/38 cm. Jousirengaslukko. Pieni Valoisa-riipus saatavissa myös kultaisena.

80,00 €

Valoisa pienin korvakoru hopea

Pienet korvakorut täynnä iloa ja valoa. Kauniisti välkehtivät kirkkaasta hopeasta tehdyt Valoisa-korvakorut ilahduttavat kaikkia minimalististen korujen ystäviä. Tappikiinnitys. Korvakorut saatavissa myös kultaisina.

80,00 €

Kaaria rannekoru hopea

Kirkkaasta hopeasta tehty näyttävä mutta kevyt rannekoru. Käytä Kaaria-rannekorua niin arjen piristyksenä kuin juhlapuvun katseenvangitsijana. Papukaijalukko. Säädettävä pituus 17,5-19,5 cm. Kaaria-rannekoru saatavissa myös pronssisena.

180,00 €

Kaaria kaulakoru hopea

Hopeista Kaaria-kaulakorua koristaa kotimainen laventelinsininen lasihelmi. Riipusosan profiili on etupuolelta aavistuksen kupera, toiselta puolelta kovera. Riipusosan molemmat puolet on kuvioitu, joten voit käyttää korua kumminpäin haluat. Papukaijalukko. Säädettävä pituus 50/45 cm. Kaaria-kaulakoru saatavissa myös pronssisena.

150,00 €

Kaaria korvakorut hopea

Näyttävät mutta ihastuttavan kevyet hopeiset Kaaria-korvakorut sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Tappikiinnitys. Kaaria-korvakorut saatavissa myös pronssisina. Taivaanrannassa kultaisena hohtava kaari Hyvästelee laskevan auringon Saattaa päivän mailleen Tekee siitä eilisen Samaan aikaan, jossain muualla Saman kaaren alla nouseva aurinko Toivottaa tervetulleeksi huomisen Eilinen ja huominen Ajan ja elämän ikuinen jatkumo Kultaisen kaaren yhdistämät

140,00 €